SSD tárhelyeinkről

SSD tárhelyeinken mindig a legbiztonságosabb szoftverek biztosítják a hibamentes, zavartalan működést. Az SSD-technológiának köszönhetően villámgyors elérés teszi még könnyebbé és élvezetessé a nálunk hosztolt weboldalak böngészését. Napi és heti automatikus webtárhely mentés a biztonságos adattárolásért. Könnyen módosíthatja beállításait.


100% SSD tárhely

Szervereinken kizárólag SSD meghajtók üzemelnek. Miért fontos ez? Elsősorban azért, mert akár 8X gyorsabban betöltődhet weboldala, ha SSD tárhelyet használ. Bár lényegesen drágább egy SSD meghajtó, mint a hagyományos SATA/SAS, ám lényegesen gyorsabb és megbízhatóbb. Hiszünk abban, hogy egy weboldalnak élményt kell nyújtania a látogatónak, amelyhez hozzátartozik a tárhely sebesség is. Sok szolgáltató hagyományos merevlemezeket használ, és csupán a gyorsításhoz használ SSD meghajtókat (SSD-boost, vagy SSD cache). Ez a megoldás némileg gyorsabb, mint a hagyományos tárolás, azonban még így is elmarad az igazi SSD - sebességtől. Büszkék vagyunk arra, hogy valamennyi (weboldalak kiszolgálását végző) szerverünk* 100%-ban SSD alapú, így weboldala a lehető leggyorsabban böngészhető; ezt látogatói és a Google is értékelni fogják!

*A mentésre használt (backup) és a media streaming szervereink nem SSD meghajtókkal rendelkeznek, mivel a tárhely mentések tárolása és az online streaming (online rádió) felhasználásakor nincs különbség az SSD meghajtó és a hagyományos merevlemezek használata között (vagyis észrevehetetlen a különbség).


cPanel - a világ legnépszerűbb tárhely-kezelő felülete

Magyar nyelvű cPanel biztosítja a kényelmes és mindenre kiterjedő tárhely-használatot. Rengeteg funkció - az email cím létrehozásától a tanúsítvány kezelésig- azért, hogy valamennyi beállítást könnyedén elvégezhessen. Ésszerűen csoportosított menüpontok, több millió felhasználó, magas tárhely biztonság: ez a cPanel.


Napi és heti adatmentés

Hibás programozás? Véletlenül törölt mappa? Nem működő weboldal? Semmi gond! Tárhelyét azonnal visszaállíthatja egy korábbi mentésből. Két mód közül választhat: A heti mentés külön szerveren tárolt adatait, vagy a helyi mentés, a szerveren lévő mentést állíthatja vissza. 1 heti, és 2 napi tárhely mentés áll a rendelkezésére. A napi tárhely mentés minden nap, a heti pedig minden vasárnap éjfél után történik.


Egyszerű SSL tanúsítvány telepítés

Ingyenes SSL tanúsítványt!


SoftaCulous - 300 telepíthető szkript

Drupal, Joomla, WordPress weboldalt szeretne? Vagy másik 300 közül választana? Telepítse őket a tárhelyen néhány kattintással. Nem szeret időt tölteni a frissítéssel? A Softaculous telepítője mindig a legfrisebb CMS-változatra frissít, ha bejelöli a telepítésnél.